Zažádejte si online a získejte potvrzení o vyřízení žádosti o vízum díky naší firmě,

Vyzveděnte si vaše turistické vízum při příletu na mezinárodní letiště ve Vietnamu

Mezinárodní letiště Tan Son Nhat v Ho Či Minově městě | Mezinárodní letiště Noi Bai v Hanoji | Mezinárodní letiště Da Nang v Da Nangu | Mezinárodní letiště Cam Ranh v Nha Trangu

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
Jeden měsíc pouze
loading...
(Za potvrzení o obdržení zaplaťte online)
  • 1 měsíc pobytu
  • vstup & výstup pouze jednou
  • pro turistické účely
  • Při příletu zaplatíte za kolek loading... USD
Jeden měsíc a více vstupů
loading...
(Za potvrzení o obdržení zaplaťte online)
  • 1 měsíc pobytu
  • vstup & výstup vícekrát
  • pro turistické účely
  • Při příletu zaplatíte za kolek loading... USD
Tři měsíce více vstupů
loading...
(Za potvrzení o obdržení zaplaťte online)
  • Pobyt 3 měsíce
  • vstup & výstup vícekrát
  • pro turistické účely
  • Při příletu zaplatíte za kolek loading... USD
Šest měsíců více vstupů
loading...
(Za potvrzení o obdržení zaplaťte online)
  • Pobyt 6 měsíců
  • vstup & výstup vícekrát
  • pro turistické účely
  • Při příletu zaplatíte za kolek loading... USD
Jeden rok více vstupů
loading...
(Za potvrzení o obdržení zaplaťte online)
  • Zůstaňte 90 dní s jedním vstupem do země
  • Vstup a výstup vícekrát
  • pro turistické účely
  • Při příletu zaplatíte za kolek loading... USD
Poplatky
za získání vietnamského víza při příjezdu

Získání vitnamského víza při příjezdu zahrnuje dva poplatky:

✔ Servisní poplatek:- zaplatíte ho online za to, že vyřídíme získání vašeho víza a potvrzení vám zašleme na váš email.

✔ Poplatek za kolek:- Při příjezdu do Vietnamu na vybrané letiště zaplatíte 25$ za jednorázové vstupní vízum (na 1-3 měsíce), 50$ za vízum pro vice vstupů (1-3 měsíce), 95$ za 6 měsíční business vízum, nebo 135$ za roční business vízum.

Doba zpracování
do vyřízení žádosti o vízum

Pondělí až pátek | 07:00 – 11:00 | 13:00 – 16:00 (SEČ+7)

✔ Standartní doba zpracování: 24-48 hodin
✔ Expresní doba zpracování za 8 hodin: +$15/os.
✔ Expresní doba zpracování za 4 hodiny: +$25/os.
✔ Expresní doba zpracování za 2 hodiny: +$80/os.
✔ Expresní doba zpracování v So, Ne & svátky nutno potvrdit emailem ($200 - $220/os.).

Kategorie víz

Vietnamské turistické vízum (Kategorie DL): Je vydáváno turistům a platí 30 dní NEBO 90 dní buď na jeden, nebo na více vstupů.

Výjimka: V závislosti na dohodách, uzavřených mezi Vietnamem a USA, může být roční vízum s více vstupy vydáno občanům USA jen v případě, že délka jednoho pobytu ve Vietnamu nepřesáhne 90 dní.

Vízum pro jeden nebo více vstupů?

✔ Vízum pro jeden vstup:- umožní vám přijet do Vietnamu pouze jednou. Jakmile Vietnam opustíte, budete pro další návštěvu potřebovat nové vízum. V současnosti nabízíme měsíční a tříměsíční víza pro jednorázový vstup.

✔ Vízum pro více vstupů:- umožní návštěvníkům během určené doby opustit Vietnam a zase sevrátit, aniž by museli pokaždé žádat o nové vízum. V současné době nabízíme víza pro vícečetný vstup na dobu jednoho měsíce, tří měsíců, šesti měsíců a jednoho roku.

Základní požadavky ✔ Platná emailová adresa, na kterou obdržíte dopis se schváleným vízem.
✔ Cestovní pas musí být platný nejméně 6 měsíců
✔ V pasu musíte mít alespoň jednu prázdnou stránku
✔ Správně vyplněný online formulář s údaji, které souhlasí s cestovním pasem.
✔ V případě dvojího občanství prosím zvolte tu zemi, jejíž cestovní pas použijete při vstupu do Vietnamu.
✔ Držitelé diplomatických, úředních a služebních pasů, nebo pasů OSN musejí o vízum žádat na ambasádě.
⚠ Pozor!

V současné době mohou vízum při příletu využít pouze lidé, kteří chtějí Vietnam navštívit letadlem a jejich první přistání se uskuteční na letišti Tan Son Nhat v Ho.Či Minově městě | Mezinárodním letišti Noi Bai v Hanoji | Mezinárodním letišti v Da Nangu | Mezinárodním letišti Cam Ranh ve městě Nha Trang.

Při příletu na vietnamské mezinárodní letiště musíte předložit všechny potřebné dokumenty:

✔ Cestovní pas
✔ Schválenou žádost o vízum (Zažádejte si o vízum online)
✔ Vyplněný a podepsaný vstupní a výstupní formulář (ke stažení zde)
✔ Hotovost na zaplacení poplatku za kolek: 25$ pro jeden vstup (na 1-3 měsíce) | 50$ pro vícenásobný vstup (na 1-3 měsíce)| 95$ za 6ti měsíční vízum | 135$ za roční vízum.
Extra Služby

✔ Prohlášení o důvěře ($12/os): Dopis o schválení pro jednu osobu a jedno vízum. Díky tomu se informace z vašeho cestovního pasu nedostanou k ostatním pasažérům.

✔ Podpora při příjezdu ($25/os): Jeden z našich zaměstnanců se s vámi setká před kanceláří pro vydávání víz, aby vám pomohl s vyřizováním, a vy jste nemuseli čekat ve frontě.

✔ VIP Letištní služby ($40/os): Před kanceláří pro vydávání víz vás přivítají naši pracovníci, kteří celý proces vyřídí za vás. Vízum tak získáte rychle a přednostně. Služba nezahrnuje poplatek za kolek.

e-Vízum | Proces získání vietnamského víza při příletu
1
ONLINE ŽÁDOST
Dokončete online žádost o vízum
Zaplaťte kreditní kartou nebo přes PayPal
2
DOPIS SE SCHVÁLENÍM ŽÁDOSTI EMAILEM
Schválenou žádost o vízum obdržíte emailem
Stáhněte a vytiskněte si kopii
3
VSTUP DO VIETNAMU
Předložíte schválenou žádost v kanceláři pro vydávání víz
Do cestovního pasu dostanete vízum a razítko
Získejte doklad o schválení žádosti
a pak si vyzvedněte vízum při příjezdu